<< うろこ取り-貝印- 2006.May.16. >>

肉たたき(ミートハンマー)-オクソ(OXO)-

f0033924_1081728.jpg

*突然きいた出張のお知らせ。
三日間お弁当つくらなくていいのは楽だけど、
どうするんや〜〜〜週末買いだめた食材!!
こういうことは早めに知らせてくださいね(−−#

肉たたき(ミートハンマー)-オクソ(OXO)-

以前使っていた肉たたきはもっと軽くてたたいていてもイマイチ手応えがなかったんですが、これはすごいです。
握り手にゴムがついていて持ちやすいのもありますが、
ずっしり手に馴染んで力を込めて打たなくてもらくらく肉をつぶせます。
そのかわり、使う時の音も半端じゃなくて心の中で隣近所に謝りながら微妙にゆるく(かわらないけど)たたいています。
音を気にしつつなので満足いくまでたたけたことはないけれど、それでも料理の出来はたたくとたたかないとではかなりちがうと思います。
凸凹の面は肉の繊維をつぶす時、たいらなほうは鶏のささみロールなんか作る時、肉を引き延ばす為に使っています。

↓一日一回クリックしていただけると励みになります♪
Blog ranking

 alt=
f0033924_1082679.jpg



meat tenderizer-OXO

This OXO meat tenderizer is heavier than the old meat tenderizer which I was using in the past.
The moderate weight is effective for giving damage to meat.
In addition that, the rubber parts of the handle make gripping it easy.
However, This tenderizer makes a terrible noise when I use it.
I haven't hammered meat enough because of the noise.
In spite of that the tenderizer makes the meat soft.
The head of this product has two different sides.
One side is rough and the other is flat.
I usually use the rough side for breaking the meat fiber.
The flat side is useful for flattening chicken breast.

Please click here for me!
Blog ranking

 alt=
[PR]
by secdimtem | 2006-05-17 00:12 | キッチンツール-Utensils-
<< うろこ取り-貝印- 2006.May.16. >>